Menü Bezárás

2023. november

06nov.19:0019:45MAGYARSÁG HÁZA TEÁTRUMSzindróma - monodráma Dedovity Tomity Dina előadásában19:00 - 19:45 1051 Budapest, Nádor u. 17.

Regisztráció

Jelentkezés lezárva

Esemény részletei

„Látom, ahogy a bemutatóm után legördül a függöny, és kialakul a világ legfeszültebb csöndje. Majd az összes néző egy emberként kezd hatalmas ovációba. Hallom a székeket csattanni, ahogy felpattannak róla. Végtelen taps, itt-ott felhangzik egy-egy bravó, a tanáraim büszkén törölgetik a szemeiket hangosan szipogva… csináltam egy monodrámát. Amit én írtam és rendeztem. És fényeztem. Én ragasztottam a díszletet és varrtam a ruhát. Minden segítség nélkül. Egy ember se olvasta el előtte. Mindenki a bemutatón látta először. És mindenki hihetetlenül ÉREZTE magát valahogy, miközben nézett. A függöny után mindenki egy percig nézte a sötétet. És mindenkinek megváltozott az élete.” 
Mojca Kumerdej azonos című novellája nyomán a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház monodrámája.

Előadja: Dedovity Tomity Dina
A külső szem: Góli Kornélia 
Látvány: Gergić Ena 
Színpadi beszéd: Raffai Telečki Ágnes 
Asszisztens: Dedovity Tomity Lea 

Ajánlott életkor: 12+  
Időtartam: 45 perc 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!    

Időpont

2023. november 6. 19:00 - 2023. november 6. 19:45

Helyszín

Magyarság Háza Galéria

1051 Budapest, Nádor u. 17.

X
X