Menü Bezárás

2024. január

18jan.18:0019:00MAGYARSÁG HÁZA SZABADEGYETEMA siker arcai - Máriás Endre előadása18:00 - 19:00 1051 Budapest, Nádor u. 17.

Regisztráció

Jelentkezés lezárva

Esemény részletei

A siker arcai 
Máriás Endre előadása

Időtartam: 60 perc  
Ajánlott életkor: 12+  

Magyarság Háza Galéria  
1051 Budapest, Nádor u. 17.   
2024. január 18. (csütörtök), 18:00  

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Szinte lehetetlen vállalkozás minden létező kritériumnak megfelelő módon megfogalmazni azt, hogy mit is jelent valójában a siker. Még úgy is, ha valaki hozzám hasonlóan a siker több mint négyszáz arcát megismerhette. Annak ellenére, hogy szinte minden interjúalanyom sikerértelmezését magaménak tudom érezni, mégsem tudok egyetlen igazán jó, mindenki számára elfogadható definíciót megfogalmazni arra az összetett érzésre, amelyet akkor tapasztalhatunk meg, amikor maradéktalanul elégedettek vagyunk valamivel, amit létrehoztunk, vagy aminek a létrehozásához hozzásegítettünk valakit.  

A siker arcai című kötet azonban nem kizárólag pozitív dolgokról szól, hanem a siker hátterében meghúzódó nehézségekről is, amelyekkel – ha akarjuk, ha nem – mindannyiunknak meg kell harcolnia. Ugyanis a sikerek mögött mindig fellelhető valamiféle kettősség, mert bármennyire is szeretnénk azt hinni, nincs siker áldozatok, lemondások, harcok nélkül. Ez rajzolódik ki azokból a beszélgetésekből is, amelyek a kötetben helyet kaptak. S talán éppen ez a közös nevezőjük, ahogyan ez a közös nevezője „A siker arcai” című rádióműsor adásainak is: befektetett munka, kitartás és odaadás nélkül nincs siker – legalábbis tartós semmiképp. (Máriás Endre) 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Időpont

2024. január 18. 18:00 - 2024. január 18. 19:00

Helyszín

Magyarság Háza Galéria

1051 Budapest, Nádor u. 17.

X
X