Menü Bezárás

2023. május

07máj.11:0012:30Magyarság Háza Mesedélelőtt Hol jártál, báránykám? 11:00 - 12:30 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Regisztráció

Jelentkezés lezárva

Esemény részletei

A jól ismert, felelgetős gyermekdal volt a kiindulópontja a vajdasági Vándor Bábszínház legfrissebb előadásának. A kérdések és feleletek mögött ugyanis egy el nem mondott történet húzódik. Hogyan telnek a gazdasszony és legkedvesebb báránykája mindennapjai? Milyen okból és hova kóborol el a bárány? Miért érezte szükségét annak, hogy más legelők, más források után nézzen? Mi történt vele útközben, hogyan került a szomszéd legény furkósbotja elé?
Ezekre a kérdésekre próbál választ adni az előadás, kidomborítva azt a mélyen gyökerező, gyarló, de nagyon emberi tulajdonságunkat, hogy a szomszéd legelőjét mindig zöldebbnek, a távoli forrásvizet mindig édesebbnek gondoljuk, és ritkán tudunk annak örülni, amink éppen van. Az előadás vége természetesen megnyugvást hoz mind a gazdasszony, mind a bárányka számára, az újra egymásra találásban új és erősebb kötelék épül köztük. Természetesen a Hol jártál, báránykám című dalocska, visszatérő motívumként többször is felcsendül, és magától értetődő, hogy a kis közönségnek bőven lesz feladata a bárányka nagy kalandja során.

Előadók: Erdélyi Lenke, Garbac Sarolta
Írta és rendezte: Garbac Sarolta
Bábok és díszlet: Tóth Lívia

Ajánlott életkor: 3+
Időtartam: 40 perc

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. 

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Időpont

2023. május 7. 11:00 - 2023. május 7. 12:30

X
X