Menü Bezárás

2023. május

21máj.11:0012:30Magyarság Háza Mesedélelőtt A világszép kecskebéka 11:00 - 12:30 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Regisztráció

Jelentkezés lezárva

Esemény részletei

A mese szereplői nem mások, mint a Világszép kecskebéka és leendő párja, a Nap, a Hold, a Csiga, a halak és elmaradhatatlanul maga Jancsi bohóc. 
A paravános bábelőadás a természet szépségeire hívja fel a kisközönség figyelmét és annak megóvására szólít fel. Rávilágít arra, hogy önmagunkat is szépnek lássuk, valamint arra, hogy mennyire fontos a hozzánk való igazi barát, társ megtalálása – mindezt humoros párbeszéddel kifejezve. A mese központjában egy vidám tóparti jelenet áll, melyben egy kecskebéka vall önmagáról, vágyairól és találkozásairól feleségjelöltjeivel. Ismert komolyzenei betétekkel andalítja és olykor pezsdíti a néző szívét az előadás. 
Az adai Jancsi Bohóc Bábszínház előadása. 
 
Előadók: Mészáros Enikő és Berecz Tünde
Rendező: Mészáros Enikő 

Ajánlott életkor: 4+
Időtartam: 30 perc 

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Időpont

2023. május 21. 11:00 - 2023. május 21. 12:30

X
X