Menü Bezárás

2023. április

16ápr.11:0012:00Magyarság Háza MesedélelőttJófonó Zsuzsika11:00 - 12:00 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Regisztráció

Jelentkezés lezárva

Esemény részletei

Tudjuk, hogy a népmesék, sok-sok emberöltőnyi tudás párlataként pontos útbaigazítást adnak mindazoknak, akik nyitott szívvel és elmével hallgatják azokat. A dallam, a ritmus, az ének nyelvén pedig megfogalmazódhat mindaz, ami a rejtekben van és felfele húzza szívünket-lelkünket. Éppen ezért gyermekfoglalkozásainkon fontosnak találjuk a közös éneklés, mondókázás, a ritmus lüktetésének, a taps, a dobbantás erejének megtapasztalását, illetve a néphagyományaink és népmeséink megismertetését és megélését. Az általunk összeállított táncos-mesés közösségi játékba bekapcsolódhat kicsi és nagy egyaránt, hiszen az öröm és a derű mindannyiunknak jár. 

Előadók: a székelyudvarhelyi Kinda Emese és Lukács Emőke 

Ajánlott életkor: 3+ 
Időtartam: 60 perc

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. 

Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Időpont

2023. április 16. 11:00 - 2023. április 16. 12:00

X
X