Menü Bezárás

2023. február

19feb.11:0012:30Magyarság Háza MesedélelőttAz aranytulipán - zenés mesefoglalkozás11:00 - 12:30 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Esemény részletei

„A királykisasszony jegyei” című mese alapján készült mesefoglalkozás. „Tudjuk, hogy a népmesék, sok-sok emberöltőnyi tudás párlataként, pontos útbaigazítást adnak mindazoknak, akik nyitott szívvel és elmével hallgatják azokat, a dallam, a ritmus, az ének nyelvén pedig megfogalmazódhat mindaz, ami a rejtekben van és felfele húzza szívünket-lelkünket. Éppen ezért gyermekfoglalkozásainkon fontosnak találjuk a közös éneklés, mondókázás, a ritmus lüktetésének, a taps, a dobbantás erejének megtapasztalását, illetve a néphagyományaink és népmeséink megismertetését és megélését.  Az általunk összeállított táncos-mesés közösségi játékba bekapcsolódhat kicsi és nagy egyaránt, hiszen az öröm és a derű mindannyiunknak jár.” 

Előadók: Kinda Emese és Lukács Emőke 

Időtartam: 60 perc 
Ajánlott életkor: 3+  

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket! 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net   

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!  

Időpont

2023. február 19. 11:00 - 2023. február 19. 12:30

X
X