Menü Bezárás

2022. szeptember

25szep.11:0013:00Magyarság Háza MesedélelőttJuhfia Jankó 11:00 - 13:00 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Esemény részletei

A Rozsnyói Meseszínház előadásában láthatjuk a Fehérlófia c. mese palóc változatát, amelyet Gömörből hoznak el nekünk. Egy juhocska által világra segített szegénylegény elindul, hogy megtalálja a szerencséjét, miközben sok-sok próbának lesz kitéve, de Fanyűvővel és Kőgyúróval, no meg főleg a három Táltosló segítségével még a sárkányokat is legyőzi. És mindez az egykor közösségi játékként gyakorlott, ma interaktív előadásmódként ismert bábos-maszkos produkció formájában élő zenével, sok énekkel és játékkal. 

Játszák, mesélik és zenélik: Badin Ádám, Badin Gabriella  és Gáspár Dániel 

Rendező-dramaturg: Badin Ádám 
Díszlet: Ulman István
Bábok: Boráros Szilárd
Maszkok: Benko Pál 
Időtartam: 40 perc
Ajánlott életkor: 3+  

Az előadás után kézműves foglalkozás várja kedves vendégeinket! 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Időpont

2022. szeptember 25. 11:00 - 2022. szeptember 25. 13:00

X
X