Menü Bezárás

2022. szeptember

11szep.11:0013:00Magyarság Háza MesedélelőttKözlekedj okosan!11:00 - 13:00 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Esemény részletei

Kamilla és Frici bohócok Cipócskáról mesélnek, akit nagymama gyúr lisztből, és aki elgurul a nagyvilágba. Cipócska eleinte kedves és szófogadó, mindenben hallgat nagymamára és nagypapára. Ám Cipócska cirkuszba szeretne menni és türelmetlen, így megelőzve a bajt, Rémálom nagymama segítségére siet, hogy megmutassa neki a szófogadatlanság következményeit: álmában Cipócska nagymama tiltása ellenére kiszökik a városba, ahol találkozik útközben  a Jelzőlámpával, majd a Rossz Gyerekkel, aki  ellentétes dologra tanítja, mint amit eddig nagymamától és Jelzőlámpától hallott. Cipócska hallgat Rossz Gyerekre, aminek következtében balesetet szenved a forgalmas úton és ekkor ébred fel ebből a rémálomból, ami rádöbbenti, hogy helytelen dolgokat cselekedni nagyon rossz következményekkel jár és megígéri, hogy szófogadó gyermek lesz.  

Szereplők: 

Kamilla:    Gál Natália
Frici:          Ferenci Attila
Technikus: Fóris Csaba
Díszlet- és kosztüm: Kopinecz György
Színpadra alkalmazta: Gál Natália
Időtartam: 30 perc
Ajánlott életkor: 3+  

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a résztvevőket! 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Időpont

2022. szeptember 11. 11:00 - 2022. szeptember 11. 13:00

X
X