Menü Bezárás

2022. június

19jún.11:0011:50Magyarság Háza MesedélelőttA fenyves rejtélye, a medvék titkai11:00 - 11:50 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Esemény részletei

„Hallottátok a hírt miszerint az idei nyáron nagyon vigyázva, óvatosan kell majd sátorozni a Szent Anna-tónál? … Miért van ez így szerintetek? Hát mert úgy szeretik a mi erdeinket a medvék, annyira elszaporodtak, hogy egymás elől falják fel az elemózsiát, így egyre közelebb merészkednek az emberek lakta helyiségekhez.
Voltatok-e már medveveszélyben? Féltek tőle? Megmutatom nektek, hogy egy szegény ember, hogy járt túl az eszén, amikor a medve éppen eleségért szállt vele szembe. De előtte, kicsit emlegessük fel a medvét, hallja meg, hogy róla beszélünk. Lássuk csak hogyan lettek, és mióta vannak medvék a világon. Velünk tartotok?”

Az illusztrációt készítette: Tamás Barta Dorka

Előadja: Bedőházi Beáta és Jáni Réka
Időtartam: 50 perc
Ajánlott életkor: 4+ 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net 

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Időpont

2022. június 19. 11:00 - 2022. június 19. 11:50

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X