Menü Bezárás

2022. december

17dec.21:0023:30Magyarság Háza KoncertFUNKorporation / Sin Seekas21:00 - 23:30 Zenta, 24400, Jesenja 5. / Szerbia

Esemény részletei

FUNKorporation 

garage funk | jazzy soul | balkan pop |  
A Funkorporation együttes 2011-ben alakult és azóta több száz sikeres koncertet tartott Románia szerte kávézóktól el egészen nagyobb fesztiválokig. 2012 májusában megnyerték a Médiabefutó ének-zene kategória fődíját, novemberben lettek a TIMAF (Transilvania International Art and Music Festival) fődíjasai. 2013 áprilisában jelölték az együttest a Transilvania Music Awards Zenei Díj Tavalyi Legjobb Élő Koncert kategóriájában.  
2019-ben a zenakar Románia legnagyobb fesztiváljain játszott (Electric Castle, Untold, Afterhills Festival) illetve Magyarországon, Ausztriában és a Balti államokban is fellépett. 2019 december 16-án jelent meg a KRONIKL c. stúdióalbumuk, mely táncra invitál – hol egy dögös funky groove-val, hol egy szexi diszkós lüktetéssel, hol egy Motown-os időket idéző soulos-dzsesszes-popos fincsiséggel. 2021-ben az együttest beválogatták az ez évi INES talent programba illetve jelölték a HEMI Music Awardsra. Felléptek az Electric Castle, Open Air Blues Festival Brezoi, Vadoo Chill Fest fesztiválokon és az A38 Hajón Budapesten. 
A zenekar tagjai: 
Székely Erika – vokál
Sárkány Szilárd – gitár
Sándor László – basszusgitár
Bajusz Gábor – dobok
Balla Szabolcs – szaxofon
Τúrós Tamás – harsona
Szakács Zalán – trombita
Puja Barna – trombita. 

Sin Seekas 

Egy kanál balkáni fűszerezésű fúvós, egy jó nagy bögre csípős ritmusszekció, betyár gitárszólók és egy mindenlébenkanál énekesnő. A vajdasági székhelyű Sin Seekas zenekar 2010-ben akusztikus trióként indul kazooval és cajonnal, majd vált a vajdasági régió lemeghatározóbb magyar zenekarává. A tagok a rotterdami, kölni és újvidéki Zeneakadémiáról, valamint a Kőbányai Zenei Stúdióból csöppentek a színpadra. 
A zenekar tagjai: 
Sóti Juli – ének 
Dienes Ákos – dobok 
Pintér Tamás – gitár 
Szűcs Dávid – basszusgitár 
Szűcs Gergely – kürt 
Bauer Stevo – trombita

Időpont

2022. december 17. 21:00 - 2022. december 17. 23:30

Helyszín

Mojo Club

Zenta, 24400, Jesenja 5. / Szerbia

X
X