Menü Bezárás

Határtalanul! Pogram

rendhagyó órák

A rendhagyó órák előzetes időpont egyeztetés alapján látogathatók.

A Magyarság Háza rendhagyó óráin a 2023/24-es tanévben 2024. május 26-ig vehetnek részt a diákok és kísérőik.

A rendhagyó órákat meghívott külhoni előadók tartják, többféle témában: irodalom, történelem, természetismeret, művészettörténet, ének-zene, mese, informatika, sporttörténet.

Van lehetőség arra, hogy a rendhagyó órák keretében a diákok, tárlatvezetéssel egybekötve megtekintsék a Magyarság Háza időszakos kiállítását. (2024. március 9-e és május 26-a között a decemberben nyílt Krisztus-kiállítás második része látható, amely külhoni kortárs magyar festőművészek Krisztus feltámadásának misztériumához kapcsolódó nagy méretű képeit mutatja be).

A rendhagyó órák időtartama 45 perc.

Egyidejűleg max. 40 főt tudunk fogadni (diákok és kísérők együtt.) Nagyobb létszámú csoport esetén további egyeztetés szükséges.

Kérjük, kezdés előtt öt (5) perccel érkezzenek meg a helyszínre:

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor utca 17.

Az érdeklődők a magyarsaghaza.net oldalon a Határtalanul! menüpont alatt lévő űrlap kitöltésével tudják felvenni a kapcsolatot velünk.

Kollégáink, miután megkapták az üzenetet, felveszik Önökkel a kapcsolatot.

A rendhagyó órák egyeztetett időpontja előtt néhány nappal emlékeztető e-mailt küldünk, amelyre válaszképpen visszajelzést kérünk az érkezők létszámáról.

A rendhagyó órákat követően igazolást állítunk ki a részvételről, amit e-mailben küldünk meg az iskoláknak, amit aztán mellékelniük kell a pályázati beszámolóhoz.

Kapcsolatfelvétel

Hírlevél feliratkozás!

Adatkezelési Tájékoztató megtekintése

X
X